Céginformáció

Cégünk a különböző kivitelezésű megrendelő-specifikus 20 - 30 W és 3 - 4 kW motorok kézi és gépi tekercselésére, ezeknek és más mechanikus termékek szerelésére specializálódott.

A mágnesekkel beragasztott forgórészek gyártása is a termékspektrumunkba tartozik. Ezekhez a szükséges mechanikus alkatrészeket: présöntött alkatrészeket, precíziós öntvényeket, alumínium vagy acélkovácsolt darabokat, esztergált és mart alkatrészeket partnercégeinktől - amelyekkel évek óta együttműködünk - illetve ha speciális alkatrészek kerülnek beszerelésre, úgy ezeket a külföldi (német, osztrák, kínai) gyártótól szerezzük be.

Ezeknek, a végtermékeknek az ellenőrzése a modernül felszerelt, 3D mérőgéppel, digitális magasságmérővel, Steingröver fluxméterrel stb. ellátott minőségi ellenőrzésünkben történik.

Megrendelőinket, ha a szerelés nálunk történik, alkatrészekkel is kiszolgáljuk a fenti spektrumból, természetesen szerelésre kész állapotban, felület kezelve: horganyozva, krómozva, porfestve stb.

Az alkatrészek termeléséhez szükséges szerszámok gyártását cégünk felügyeli, amíg ezek a termelésre alkalmasak, s ezt előmérési jegyzőkönyvvel dokumentálja megrendelői felé.

Erősségünk a megrendelőink flexibilis kiszolgálásában és kisebb darabszámok költségkímélő gyártásában, illetve a termékeink időben való házhoz szállításában rejlik.